Gašperšič kot gradbenik ne razume okolja, Leben kot kvazi okoljevarstvenik z diplomo želi pobijati živali in uničevati rastlinje.


Cerar skupaj z brezobličnim Brglezom pa podpira uničevanje Krasa in roti da naj KOLEKTOR čimprej začne mimo vse zakonodaje, da bo lahko pridobil denar za (morda zadnjo politično spletko in propagandno vojno???)


Ne pozabiti oblastniki SMC, DESUS in SD, imate nepravilno izdano gradbeno dovoljenje in predvsem imate omejena soglasja, zato preberite naslednje:


- sečnja gozda in grmovne vegetacije se ne mse izvajati od začetka aprila do konca avgusta v obdobju glavne gnezdilne sezone ter razmnoževanje saproksilnih vrst hroščev

Vaš rok za zavajanje slovenskega državljana in odgovornega davkoplačevalca je potekel!!!


Ostane Vam samo še razveljavitev volitev dne 3.junija 2018 in nato volitve v septembru!

Takrat pa vneto iščite službe, ker take sramote, da gradite objekt brez znane končne vrednosti ob podpori velikega finančnega maga, ki je Slovenkam in Slovencem prodal Lek ter potrebuje plačo 8000 EUR na mesec, da sploh preživi tako politično kot fizično. Ob tem pa se izdaja, da je socialen in sočustvuje z delavko ki dela za 540 EUR. To pa je dosežek etike in morale iz Univerze v Ljubljani, Pravna fakulteta in Fakulteta za družbene vede skupaj.


Poglejte si projekte Vaše vlade v zadnjih štirih letih pa boste videli, da je naslov resničen!


Davkoplačevalci se ne damo več!