Dragi Jurček,  v humorju mora biti vsaj zrno resnice, drugače ne šteje in ni vreden pozornosti. Zato bi te opomnil na nekaj: res me prizadene taka plitvost, ko niti besedice ne zmoreš o vzrokih za ponovitev referenduma  in ko zaustavljanje milijardne korupcije  enačiš s štihanjem vrta. Kaj naj rečem ? Bedno in poniglavo. Sicer pa: škodljiv in koruptiven projekt  vladni 2TIR bo nemara navrgel tudi kaj denarja – vsaj posredno, tudi  tebi in tistim, ki referendum blatijo in paradržavo omogočajo – skrivajo. Ko bi referendum promovirali, bi bila zgodba zagotovo tudi za Planet TV in zate, čisto druga.


 
Sporočam pa ti, da bo proti DVK neumnostim v tem tednu stekel nov postopek pred Vrhovnim sodiščem. Računam, da me boš ponovno križal pred slovenskim narodom. Vseeno pa svetujem, da pogledaš kako soočenje na to temo, kajti tole je bilo res zanimivo: nepremičninski mešetar Mišič – Popovičev aspirant za Luko Koper, se skoraj sam bori proti nam - trem mušketirjem, ki nočejo štihati vrta, ko oblast meče stran milijarde in dela škodo.  http://davkoplacevalcisenedamo.si/post/366672/objavljamo-oddajo-vroci-stol-na-temo-referenduma-o-2-tiru
Dragi Jurček,  zdaj res ne vem ali si neinformiran, neumen ali zloben !  Ivan Cankar bi rekel: boljših varuhov nima neumnost !
Zadnjič sem napisal, da si dober človek, a slabo informiran. Zdaj jemljem to besedo nazaj. 
 
Državljan K.
 
pripis: Sporočam  ti, da imam letos vrt že poštihan in mi gublene dela žena.
Sicer pa je olajševalna okoliščina zate: sita vrana lačni ne verjame !”"

Objavljamo oddajo Vroči stol na temo referenduma o 2. tiru