Na silo, z legalnim izigravanjem zakonov. Učite se po dr. Cerarju in dr. Gašperšiču. Samo tako gremo lahko naprej! S sprenevedanjem, z izsiljevanjem in pravniškim zavajanjem.

Kaj pa je res?

Poglejmo kako bo z vodnimi izviri, ki so vezani na potek trase po Cerarjevem Drugem tiru.

V vaseh Nasirec in Mihele, v vaseh na zaščitenem širšem območju Beka,  se bodo posušili vodnjaki in ostali brez vode.  
Podobno bo na območju Tinjana. Poseg bo grobo porušil občutljive vodne razmere,  vplival na izvire  Glinščice, na potočke pri Botaču in na romantični slap Glinščice pod cerkvico. Porušen bi edinstveni, še ne proučeni vodni sistem na območju Krasa, iz katerega se je po še vidnem rimskem vodovodu pred tisočletji napajala tržaška obala. 
Lahko zaključimo, kar bo ostalo po Cerarju bo ena sama puščava in zanikanje zgodovine. In tako sem postal redni profesor na Univerzi v Ljubljani. Da samo s takim načinom dela lahko kandidiraš za naziv rednega profesorja kot je na Pravni fakulteti: dr. Miro Cerar, na FDV: dr. Milan Brglez in dr. Simona Kustec Lipicar.
Zakaj tako osebno, ker so imenovane osebe promotorji uničevanje kraške narave! 

V dokaz navajamo naslednja dejstva:

Geološke preiskave in vrtanja, ki še ugotavljajo stanje, so še v teku. Ministrstvo za infrastrukturo je naročilo to delo Geološkemu zavodu jeseni 2017, poročila bodo pa pripravili na GZ poleti leta 2018. Pri izdaji gradbenega dovoljenja so imenovani trdili, da je že vse preiskano? 
Še huje gradbeno dovoljenje je že izdano !!


Torej vse kar rečejo, vse kar govorijo je eno samo zavajanje in namerno uničevanje slovenske države. In kar je najhuje, vse to predstavljajo z (lažnivim) nasmehom in (treniranim) nedolžnim izrazom na obrazu.

Slike so najboljši dokaz zavestnega uničevanja narave in zakrivanja zgodovine.

Slap Glinščice

Cerkvica nad slapom Glinščice

Rimski vodovod v dolini Glinščice: