Objavljamo komentar, glas iz ljudstva:

Slovenija je zavozila. Popolnoma zavozila.

Kje je vzrok za to?
Vzrokov je več, a kljub temu obstja stalnica, ki zvesto spremlja propad Slovenije.


To so režimski mediji.
Eden glavnih in najdoslednješi je Mladina.
Ta sicer liberalna revija on osamosvajanju, se je sčasoma prelevila v napogrošnješe trobilo mafije, ki uničuje Slovenijo.

Slovenija propada na celi črti. 
Oblastniki sicer prikazujejo vrsto statističnih podatkov in statistik, ki kažejo uspehe Slovenije, če pa te podatke primerjamo z reanostjo, pa lahko ugotovimo, da so v bstvu prevare.
Letošnji uspeh kaže na to, da je Slovenija lani dosegla stanje, kakršno je bilo v času krize pred skorajda desetimi leti. Torej deset let je Slovenija zapravila. In kdo je teh deset let vladal Sloveniji? Kdo je izgubil deset let?
Ves čas pa je Mladina zvesto služila svojim mafijskim botrom, ki jo obilno zalagajo z judeževimi denarci.
Nihče pri Mladini se ne more izogniti krivdi za to, da ohranja mafijo, da jo hvali in ji poje hvalnice, ob enem oa zavaja volivce, ki so popolnoma zbegani. Večina jih volitve abstinira.
Podobna je propaganda ob drugem tiru. Ta projekt je popolna polomija in odgovorene je potrebno kaznovati. Mladina pa napada tiste, ki razkrinkavajao polomijo in skušajo rešiti, kar se rešiti še da. 
Rešiti se da le, ča se državljane prepriča, da jim streže mafija, ki jih želi okrasti ri izgradnj drugega tira, sama pa si napolniti žepe in še bolj obogateti, kot e bogata že danes.
Kovačič je tukaj tisti, ki se bori proti mafiji, Mladina pa se izkazuje kot zagovornica velike prevare in tatvine. Novinarji te pogrošne revije se zavedajte, da ste odgovorni in da bo prišel čas, ko boste za prevare odgovarjali.

komentar na http://davkoplacevalcisenedamo.si/post/361372/draga-mladina-do-kje-gre-tvoje-hlapcevanje-laz-se-v-sloveniji-prime-takoj-resnico-pa-je-treba-tisockrat-ponovitiobjavo